Ontdek de japanese headspa

Ultieme rust

Stap binnen in een oase van rust, waar de zorgen van de wereld vervagen en de focus volledig op jou en je welzijn ligt. Laat onze bedreven handen je hoofdhuid liefdevol verzorgen, terwijl we spanningen wegnemen en de doorbloeding stimuleren voor een gezonde haargroei. Deze behandeling duurt 60 minuten.

Boek nu jouw behandeling voor € 75,-

Maak een afspraak

Inklapbare content

Meer informatie over de headspa in hoorn

Ontdek Ultieme Ontspanning bij de Headspa: Waar Verjonging en Verzorging Beginnen

Betreed de serene wereld van ontspanning en verjonging bij de Headspa binnen de Kapperij & beauty company. Een oase van rust binnen de Kapperij. Onze Headspa biedt een unieke en verkwikkende ervaring die gericht is op het revitaliseren van je hoofdhuid. Daarnaast herstellen we de natuurlijke balans van je haar en hoofdhuid. Met een toegewijd team van experts en een scala aan verfrissende behandelingen, streven we ernaar om elke klant een gevoel van vernieuwde energie en welzijn te bieden. Volg ons ook op Instagram.

Een Wereld van Luxe en Verjonging

Ten eerste draait alles bij de Headspa om het creëren van een harmonie tussen lichaam en geest, beginnend bij de basis - je hoofdhuid. Onze verjongende behandelingen zijn ontworpen om je hoofdhuid te reinigen, te voeden en te stimuleren. Jouw haar en huid wordt gezonder en veerkrachtiger. Van diepe reinigende hoofdhuidmassages tot hydraterende haarmaskers en exfoliërende behandelingen. Ten slotte bieden we alles wat je nodig hebt om je hoofdhuid te verzorgen en je haar te laten stralen.

Een Oase van Ontspanning en Verzorging

Ten tweede draait het bij de Headspa niet alleen om het uiterlijk van je haar - het gaat om het creëren van een gevoel van diepe ontspanning en welzijn. Stap binnen in onze rustgevende omgeving en laat al je stress en zorgen achter terwijl onze ervaren spa-therapeuten hun magie verrichten. Geniet van een verfrissende hoofdhuidmassage. Laat je verwennen met een voedend haarmasker, en laat je gedachten afdwalen terwijl je geniet van de kalmerende sfeer van de Headspa.

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Service

Ten slotte is service en kwaliteit hoog in het vaandel bij de Headspa. Onze spa-therapeuten zijn opgeleid in de nieuwste technieken en beschikken over uitgebreide ervaring in het vakgebied. Bovendien gebruiken we alleen de beste producten en materialen om ervoor te zorgen dat elke behandeling voldoet aan de hoogste normen van uitmuntendheid. Jouw comfort en tevredenheid zijn onze topprioriteit. We streven er altijd naar om een onvergetelijke spa-ervaring te bieden die je vernieuwd en verfrist achterlaat.

Ontdek Jouw Innerlijke Rust bij de Headspa

Of je nu op zoek bent naar een moment van ontspanning, verjonging van je hoofdhuid, of een verfrissende behandeling voor je haar. Bij de Headspa ben je aan het juiste adres. Laat ons je verwennen met een scala aan luxe behandelingen en ervaar de kracht van echte ontspanning en welzijn. Dus, kom langs bij de Headspa van de Kapperij & beauty company. Ontdek de geheimen van een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Een gezonde hoofdhuid is de basis van mooi en gezond haar!

Bekijk hier alvast de tarieven