Trouwen

Binnen onderstaande lijst staan alle tarieven weergegeven van de kapperij. Ben je op zoek naar de beauty company oftewel onze schoonheidssalon en de tarieven hiervan? Ga dan naar beautysalon.

  • Kapsel

    Onze kapsalon zet in op bruidskapsels die de bruid laten schitteren op haar grote dag. We streven naar looks die haar natuurlijke schoonheid benadrukken en naadloos aansluiten bij haar persoonlijkheid en de sfeer van de bruiloft.

  • Make-up

    Onze bruidsmake-up versterkt de natuurlijke schoonheid van de bruid, met een tijdloze en elegante uitstraling die haar zelfvertrouwen geeft op haar grote dag. We laten jou stralen tijdens jouw speciale dag.

  • Handen & Voeten

    Onze nagelspecialisten zorgen voor perfect verzorgde nagels die naadloos aansluiten bij de haar stijl en de bruiloft. Met precisie geven we jouw nagels een prachtige uitstraling, zodat ze vol vertrouwen haar ringen kan tonen op haar speciale dag.

Verwenning van Top tot Teen!

Bij de Kapperij & beauty company begrijpen we de betekenis van je trouwdag en willen we je helpen om er op je best uit te zien, zonder gedoe. Met ons Volledig Bruidspakket bieden we alles wat je nodig hebt voor een perfecte look, van haar tot nagels, voor een speciale prijs van slechts € 365,00.

Door te kiezen voor ons volledig bruidspakket bespaar je € 30,00 in vergelijking met het afzonderlijk boeken van deze diensten.

Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te boeken en je reis naar de perfecte bruiloft te beginnen!

Neem contact op

Dé keuze voor een perfecte trouwdag look!

"Het uitkiezen van een salon die jouw speciale dag nog specialer zal maken is voor mij een moeilijke keuze geweest. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat het team van de Kapperij er voor heeft gezorgd dat ik met zelfvertrouwen, gezonde spanning en het meest perfecte haar en make-up naar het altaar ben gelopen."

- Zomerbruid 2023, Anneke van de brug -

Trouw menu

KAPSEL

Proefkapsel __________________€ 85,00

Bruidskapsel _________________
€ 85,00

MAKE-UP

Proef make-up________________ € 32,50

Bruidsmake-up _______________
€ 32,50

HANDEN EN VOETEN

Gelpolish - Hand______________ € 47,50

Pedicure____________________
€ 35,00

GEZICHT

Gezichtsbehandeling__________ € 77,50

ALLES VAN TROUWEN

Geheel trouwpakket__________ € 365,00
€ 30,00 korting*

Neem contact op